Beschikbaarheid: Op voorraad

Einhell BG-EC 2240

Aanbieding: € 99,00

Normale prijs: € 125,00

Schrijf een review over dit product

Met deze handige en krachtige elektrische kettingzaag kunt u moeiteloos brandhout zagen, kleinere bomen snoeien en vellen en tal van andere werkzaamheden in de tuin uitvoeren. Dankzij het kwaliteitszwaard met een zwaardlengte van 400 mm en de kwaliteitsketting van Oregon heeft deze machine zeer goede zaagprestaties.

De hoogwaardige en robuuste metalen transmissie van de Einhell BG-EC 2240 zorgt voor een optimale krachtoverbrenging van de 2200 Watt sterke elektromotor en zorgt voor een lange levensduur van de machine.

Onderstaand meer details en extra informatie.

 

 

 

Details

Details

Soort Elektrisch 230 volt
Motor 2200 Watt Elektromotor
Zaagblad Oregon
Zaaglengte 400 mm
Gewicht 4.8 kg
Inhoud Olietank 110 ml
Inhoud Brandstoftank nvt
Garantie 2 jaar
Merk Einhell
Extra Info

Extra Info

Veiligheid
De terugslagbescherming met directe kettingrem garandeert hoge veiligheid tijdens het zagen. Daarnaast is deze machine ook uitgerust met een kettingvangbout, deze zorgt voor extra veiligheid als de ketting er afspringt.

Automatische oliesmering
Deze kettingzaag smeert de Oregon ketting automatisch met de olie in het 110 ml grote oliereservoir. Het oliepeil in het oliereservoir kunt u gemakkelijk controleren door het grote kijkglas in dit reservoir.

Moeiteloos ketting spannen
De ketting van de kettingzaag kan moeiteloos en zonder extra gereedschap gespannen en vervangen worden.

Klauwaanslag
De robuuste klauwaanslag van metaal zorgt voor veilige geleiding bij het vellen snoeien van kleinere bomen. Daarnaast kan deze klauwaanslag gebruikt worden als handig draaipunt.

Voedingskabel
De voedingskabel is beschermd door een snoerontlastingsklem.

Beoordelingen