Beschikbaarheid: Op voorraad

Güde GA 1000 D
€ 89,00

Schrijf een review over dit product

De nieuwste aszuiger van Gude is voorzien van een innovatief Jet Clean filterreinigingssysteem. 

Het Jet Clein systeem zorgt ervoor dat de filter met 1 druk op de knop schoon geblazen wordt. De luchtstroom wordt kort omgedraaid en blaast de filter schoon. Door dit systeem hoeft de aszuiger niet geopend te worden om te filter uit te kloppen.

De GA 1000 D is zakloos en zeer gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kan de filter gewoon met water afgespoeld worden.

Onderstaand meer details en extra informatie. 

Details

Details

Soort Elektrisch 230 volt
Aansluiting 230 V ~ 50 Hz
Max. vermogen 1000 W
Opvangbak 18 liter
Diameter zuigslang 30 mm
Afmetingen zuigleiding Ø 35 x 190 mm
Lengte kabel 2,7 m
Isolatieklasse II
Geluidsniveau 89 dB
Gewicht 4 kg
Productfolder

Güde GA 1000 D

Handleiding

Güde GA 1000 D

Garantie 2 jaar
Merk Güde
Verzendkosten Gratis verzending
Extra Info

Extra Info

Onderstaand de productvideo van de GA 1000 D. De aszuiger is te bezichtigen in ons magazijn in Meerssen. Klik op contact om een afspraak te maken om het magazijn te bezoeken.


Jet-Clean
Met het Jet-Clean filterreinigingssysteem draait u met één druk op de knop de luchtstroom kort om waardoor de filter wordt schoongeblazen. Hierdoor behoudt de aszuiger zijn maximale zuigkracht en hoeft u het filter tussentijds niet schoon te maken of uit te kloppen. De Gude GA 1000 D is niet geschikt voor cementstof. 

Groot bereik
De Güde GA 1000 D heeft een 18 liter grootte tank en is voorzien van een 2,7 meter lang snoer, waardoor u gemakkelijk tot bij de open haard of barbecue kunt komen. Daarnaast is de zuigslang 1,0 meter lang, zodat u moeiteloos de hele open haard of kachel kunt uitzuigen. 

Beoordelingen
Video

Video