Beschikbaarheid: Op voorraad

Lumag HOS8N - Compressor actie twv €209,-

Aanbieding: € 699,00

Normale prijs: € 725,00

Schrijf een review over dit product

OP=OP Actie. Bij deze Lumag HOS8N actie ontvangt u een Greenworks 24 volt accu compressor, inclusief accu, lader, slang en diverse hulspstukken. Ideaal voor diverse schoonmaakwerkzaamheden en oppompen van banden. 

Met een kloofkracht van 8 ton is de Lumag HOS8N geschikt voor het middelzware tot zware kloofwerk. Deze houtklover is dé krachtige 230 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit.

Details

Details

Soort Staand, Elektrisch 230 volt
Motor Elektromotor 3500 Watt
Drukkracht 8 ton
Max. kloofdiameter 35 cm
Max. houtlengte 550 cm
Werksnelheid 4,5 cm/sec
Terugloopsnelheid 9 cm/sec
Kabellengte Geen kabel. Zie aanbevolen producten voor geschikte verlengkabels.
Max. hydraulische druk 28 MPa
Inhoud hydraulische olietank 4,5 liter
Gewicht 113 kg
Afmetingen (BxLxH) 86x99x108 cm
Garantie 5 jaar
Merk Lumag
Verzendkosten Gratis verzending
Afhalen Alleen levering aan huis mogelijk
Productfolder Niet beschikbaar
Handleiding Nee
Extra Info

Extra Info

Greenworks Compressor actie
Bij aankoop van de Lumag HOS8N - compressor actie, ontvangt u een Greenworks 24 volt accu compressor, inclusief accu en lader. Dit ter waarde van maar liefst €219,-. Deze compressor wordt geleverd inclusief slang en diverse hulpstukken. De compressor is geschikt voor het diverse schoonmaakwerkzaamheden (gereedschap, werkplekken), het oppompen van banden en veel meer. 

Krachtige motor
De Lumag houtklover is eenvoudig te beladen door de lage bodemplaat. De traploos instelbare slaglengte en een krachtige motor zorgen voor prettige werkomstandigheden. De klover heeft een schakelaar/stekker-combinatie met fase-omschakeling.

Veiligheid
De houtkliever is voorzien van een 2hands-veiligheidsbediening, handbescherming en een flexibel houtklemsysteem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden.

Eenvoudig verplaatsen
De houtklover is standaard voorzien van stevige transportwielen waardoor u de machine gemakkelijk kan verplaatsen. 

Onderhoud & hydraulische olie
Aan een (elektrische) houtklover zit relatief weinig onderhoud. Van belang is dat alle verbindingen (slangen en schroeven) goed vast zitten. Deze dienen periodiek gecontroleerd te worden. Lees vooraf altijd goed de handleiding voor exact gebruik en onderhoud. Wanneer de houtklover geleverd wordt, is deze al afgevuld met hydraulische olie. De eerste olie dient ververst te worden na 50 werkuren en vervolgens na iedere 350 werkuren. Bij de aanbevolen producten kunt u eventueel geschikte hydraulische olie (HLP46) bestellen.

Beoordelingen
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten