Veel Gestelde Vragen

Is de prijs inclusief Btw?

Wij hanteren zeer scherpe prijzen. In veel gevallen zijn wij dan ook de goedkoopste van Nederland en Belgie. Alle vermelde prijzen zijn inclusief Btw. Met uitzondering van de verzendkosten (voor Belgie) komen er geen extra kosten meer bij. U wordt dus tijdens het bestelproces niet negatief verrast met extra (verborgen) kosten.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:
Binnen Nederland is de verzending gratis.
Dit betreft heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden).

België: 
Pakket (tot 30 kg):      €9,50
Pallet (vanaf 30 kg):   €45,-

Kan ik veilig betalen?

Bij ons kunt u geheel veilig op verschillende manieren betalen. Wij werken samen met de betaalprovider Buckaroo en u kunt betalen via iDEAL, bankoverschrijving en rembours (+€7,95). Voor meer informatie over de betaling klikt u op veilig betalen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

U bepaalt zelf op welke werkdag uw bestelling geleverd wordt. Om de kosten zo laag als mogelijk te houden, leveren wij 2 dagen per week aan huis: woensdag en vrijdag. Tijdens het bestelproces kunt u uw gewenste leverdag selecteren. Wij verwerken de order en uw bestelling wordt op de afgesproken werkdag geleverd. In de ochtend ontvangt u een email met indicatie van de aflevertijd. Zo weet u op 2 uur nauwkeurig hoe laat uw bestelling geleverd wordt.

Hou er rekening mee dat wij altijd leveren, na ontvangst van betaling. De gekozen betaalmethode heeft hier invloed op. Met de betaalmethoden iDEAL en Bancontact is de betaling gelijk verwerkt en kunnen we ook gelijjk de order verwerken. Betaling via de betaalmethode "bankoverschrijving" kan voor 1 a 2 dagen vertraging zorgen. Betaling onder rembours (contante betaling bij aflevering) kan ook gelijk verwerkt worden. 

Hoe lang heb ik bedenktijd?

Nadat uw bestelling geleverd is, heeft u nog 30 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn is het mogelijk het product retour te sturen. Dit gebeurd altijd in overleg en onder voorwaarde dat het product niet gebruikt is. Uw product mag niet gebruikt zijn. Zie de retourprocedure voor meer info.

Wat als mijn product defect gaat in de toekomst?

Wij waarderen u altijd als klant, zowel voor als na de aankoop. Dat is ook de reden waarom wij een eigen reparatieservice hebben. Zo kunnen we klanten snel helpen en eventuele reparaties intern uitvoeren. Meer informatie over de reparatieservice vindt u hier: reparatie

Andere vragen?

Staat uw vraag niet tussen bovenstaande vragen? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord!