Staande Houtklovers 

Ben jij op zoek naar een staande houtklover? Dan ben je hier aan het juiste adres. Houtklover.nl is namelijk dé houtklover specialist van Nederland. De staande houtklover  wordt ook wel verticale kloofmachine genoemd en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringenelektrisch 230 volt // elektrisch 400 volt (krachtstroom) // benzine // aftakas.

Met een drukkracht vanaf 6 ton zijn deze houtkloofmachines geschikt voor het kloven van houtstammen, met een maximale diameter van ongeveer 40-50 cm. Afhankelijk van de drukkracht en hardheid van het hout, kunnen ook grotere diameters gekloofd worden. Ons assortiment houtklovers voldoet aan de nieuwste Europese CE veiligheidsnormen en zijn tevens TÜV-getest. Deze strenge Duitse testnormen zijn wereldwijk bekend en berucht. Kortom: je bent verzekerd van kwaliteit!

Onderstaand alle staande houtklovers verkrijgbaar aan uitermate scherpe prijzen. 

Persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag! 

Productvideo´s Top 3:


Onderstaand onze top 3 staande houtklovers in actie. Deze zijn te testen in ons magazijn in Meerssen en de showroom in Orvelte. Klik op 
contact om een afspraak te maken om een van onze locaties te bezoeken. Let op: om te testen dient u uw eigen hout mee te nemen.
 

#1 Lumag HOS8A


#2 Güde Basic 6T/W


#3 Lumag HOS12A
(alleen zichtbaar in Meerssen)

Staande houtklover

Minimal Price: 469,00 469