Verzending

Gratis verzending Nederland 

Binnen Nederland worden alle bestellingen gratis verzonden.

Dit geldt voor heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden).  

Verzending België 

Uw product wordt met de grootste zorg aan huis geleverd. 

Gewicht tot 30 kg: €9,50 (pakket)
Gewicht vanaf 30 kg: €45,00 (pallet)

Deze verzendkosten gelden voor heel België.  

Geen vervelende verrassingen

Onze vermelde prijzen zijn inclusief Btw. Er worden geen andere kosten meer in rekening gebracht.
U kunt dus zonder vervelende verrassingen het bestelproces doorlopen.

Verzendmethode

Uw bestelling wordt verzonden via ons transportbedrijf Princen Transmission. Wij hebben Transmission geselecteerd op betrouwbaarheid en stiptheid.

Tijdstip levering

U bepaalt zelf op welke werkdag uw bestelling geleverd wordt. Om de kosten zo laag als mogelijk te houden, leveren wij 2 dagen per week aan huis: woensdag en vrijdag. Tijdens het bestelproces kunt u uw gewenste leverdag selecteren. Wij verwerken de order en uw bestelling wordt op de afgesproken werkdag geleverd. In de ochtend ontvangt u een email met indicatie van de aflevertijd. Zo weet u op 2 uur nauwkeurig hoe laat uw bestelling geleverd wordt. 

Hou er rekening mee dat wij altijd leveren, na ontvangst van betaling. De gekozen betaalmethode heeft hier invloed op. Met de betaalmethoden iDEAL en Bancontact is de betaling gelijk verwerkt en kunnen we ook gelijjk de order verwerken. Betaling via de betaalmethode "bankoverschrijving" kan voor 1 a 2 dagen vertraging zorgen. Betaling onder rembours (contante betaling bij aflevering) kan ook gelijk verwerkt worden.

Let op: wij doen onze uiterste best uw bestelling, volgens afspraak te versturen. Zou er onverhoopt toch iets mis gaan (bij ons of het transportbedrijf), kan geen schadevergoeding geclaimd worden.

Uw bestelling volgen

Via email wordt u op de hoogte gehouden van de levertijd. De leverdag heeft u zelf gekozen en door deze email weet u ook nog hoe laat uw bestelling ongeveer geleverd wordt.

Het is ook mogelijk dat de chauffeur een uur voor levering belt. U hoeft dan niet thuis te blijven en heeft een uur de tijd om na het telefoontje naar huis te gaan, om de bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer dit gewenst is, kunt u dit vermelden in het vakje "opmerkingen" tijdens het bestelproces. Let op: u dient wel uw mobiel nummer te vermelden, anders bent u niet mobiel bereikbaar.

Niet thuis?

Wanneer u op de leverdag toch niet thuis bent, is dit geen probleem. Uw bestelling wordt een dag later opnieuw aangeboden. Uiteraard ontvangt u hiervan een bericht van ons transportbedrijf. Bent u de tweede dag ook niet thuis, dan zal het transportbedrijf een bericht achter laten voor het maken van een nieuwe leverdag.

Afleveradres

Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van ons transportbedrijf kun u de bestelling gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres.