Klover 5

Klover 5

Klover 5

Waardering:
95% of 100
Dé ultieme prijs-kwaliteitverhouding binnen de liggende houtklovers. 

Met een kloofkracht van 5 ton is deze houtklover geschikt voor het lichte tot middelzware kloofwerk. De Klover 5 verwerkt stammetjes hout met een maximale lengte van 52 cm en een maximale diameter van 25 cm. 

Interesse in 3 jaar extra garantie (totaal 5 jaar)? Zie dan het "garantiepakket" bij de aanbevolen producten.


Nu geleverd inclusief gratis beschermkap en opvangtafel!

Onderstaand meer details en extra informatie. 
Regular Price € 458,00 Special Price € 389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Meer informatie
TypeLiggend, Elektrisch 230 volt
MotorElektromotor 1500 Watt
Drukkracht5 ton
Max. kloofdiameter25 cm
Max. houtlengte52 cm
Werksnelheid5,8 cm/sec
Terugloopsnelheid7,4 cm/sec
Kabellengte1 meter. Zie de aanbevolen producten voor geschikte verlengkabels.
Max. hydraulische druk200 bar
Inhoud hydraulische olietank3,2 liter
Gewicht61 kg
Afmetingen (BxLxH)35x95x50 cm
Garantie2 jaar + 3 jaar extra mogelijk via het garantiepakket (zie aanbevolen producten)
MerkKlover
VerzendkostenNL: Gratis // BE: 27,50 (palletzending)
AfhalenIn magazijn Weert (op afspraak)
ProductfolderNiet beschikbaar
HandleidingPapieren versie toegevoegd

Beste prijs-kwaliteitverhouding
De kwaliteit is uitstekend en de prijs onklopbaar. Dit maakt de Klover momenteel dé houtklover met één van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de markt. 

CE keurmerk & TÜV
De Klover is voorzien van alle benodigde Europese en Nederlandse keurmerken, waaronder het CE keurmerk. De Klovers zijn tevens TÜV-getest. Deze strenge Duitse testnormen zijn wereldwijd bekend en berucht. 

Kwaliteit
De houtklover is uitgerust met een splijtmes van speciaal gehard staal en een kwalitatief goede hydraulische pomp. Daarnaast zijn alle stalen onderdelen voorzien van hoogwaardige poedercoating. De motor met thermische beveiliging heeft een aluminium behuizing voor optimale warmteafvoer. 

5 jaar garantie
De klover 5 wordt standaard geleverd inclusief 2 jaar garantie. Het is ook mogelijk de Klover te kopen, inclusief 5 jaar garantie. Voor een kleine bijbetaling koopt u 3 jaar extra garantie (totaal 5 jaar). Interesse? Zie het "garantiepakket" bij de aanbevolen producten. 

Stevige wielen
De Klover is voorzien van robuust uitgevoerde volledig rubberen wielen. In combinatie met het handvat is vervoer van de kloofmachine zeer gemakkelijk.

Opvangtafel
Achter het splijtmes is een opvangtafel geplaatst. Hierdoor valt het hout niet steeds op de grond. Dit scheelt een hoop bukwerk. 

2-handsbediening
Om uw veiligheid te kunnen waarborgen heeft de houtklover een 2-handsveiligheidsbediening. U heeft beide handen nodig om de machine te bedienen. Zo blijven uw handen uit de gevarenzone van de houtklover. 

Onderhoud & hydraulische olie
Aan een (elektrische) houtklover zit relatief weinig onderhoud. Van belang is dat alle verbindingen (slangen en schroeven) goed vast zitten. Deze dienen periodiek gecontroleerd te worden. Lees vooraf altijd goed de handleiding voor exact gebruik en onderhoud. Wanneer de houtklover geleverd wordt, is deze al afgevuld met hydraulische olie. De eerste olie dient ververst te worden na 50 werkuren en vervolgens na iedere 350 werkuren. Bij de aanbevolen producten kunt u eventueel geschikte hydraulische olie (HLP46) bestellen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klover 5
Uw waardering
Klantvragen
Geen vragen
Handig voor deze houtklover: