Beschikbaarheid: Op voorraad

Klover 7

Aanbieding: € 279,00

Normale prijs: € 495,00

NAJAARSACTIE: EXTREEM LAAG GEPRIJSD // OP=OP!!

Dé ultieme prijs-kwaliteitverhouding binnen de liggende houtklovers. 

Met een kloofkracht van 7 ton is deze houtklover geschikt voor het lichte tot middelzware kloofwerk. De Klover 7 verwerkt stammetjes hout met een maximale lengte van 52 cm en een maximale diameter van 25-30 cm. 

De Klover 7 voldoet aan de nieuwste Europese CE veiligheidsnormen en is tevens TÜV-getest. Deze strenge Duitse testnormen zijn wereldwijk bekend en berucht. 

Nu geleverd inclusief gratis onderstel en beschermkap.

Onderstaand meer details en extra informatie. 

Details

Extra omschrijving

Soort Liggend, Elektrisch 230 volt
Motor Elektromotor 2600 Watt
Drukkracht 7 ton
Max. kloofdiameter 25-30 cm
Max. houtlengte 52 cm
Werksnelheid 5,8 cm/sec
Terugloopsnelheid 7,4 cm/sec
Kabellengte 1 meter. Zie de aanbevolen producten voor geschikte verlengkabels.
Max. hydraulische druk 220 bar
Inhoud hydraulische olietank 3,2 liter
Gewicht 73 kg
Afmetingen (BxLxH) 40x147x62 cm
Garantie 2 jaar
Merk Klover
Verzendkosten € 22,50 (verzending op mini-pallet)
Productfolder Niet beschikbaar
Handleiding Digitaal
Extra Info

Extra Info

Beste prijs-kwaliteitverhouding
De kwaliteit is uitstekend en de prijs onklopbaar. Dit maakt de Klover momenteel dé houtklover met één van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de markt. 

CE keurmerk & TÜV
De Klover is voorzien van alle benodigde Europese en Nederlandse keurmerken, waaronder het CE keurmerk. De Klovers zijn tevens TÜV-getest. Deze strenge Duitse testnormen zijn wereldwijd bekend en berucht. 

Kwaliteit
De houtklover is uitgerust met een splijtmes van speciaal gehard staal en een kwalitatief goede hydraulische pomp. Daarnaast zijn alle stalen onderdelen voorzien van hoogwaardige poedercoating. De motor met thermische beveiliging heeft een aluminium behuizing voor optimale warmteafvoer. 

Stevige wielen
De Klover is voorzien van robuust uitgevoerde volledig rubberen wielen. In combinatie met het handvat is vervoer van de kloofmachine zeer gemakkelijk.

Opvangtafel
Achter het splijtmes is een opvangtafel geplaatst. Hierdoor valt het hout niet steeds op de grond. Dit scheelt een hoop bukwerk. 

2-handsbediening
Om uw veiligheid te kunnen waarborgen heeft de houtklover een 2-handsveiligheidsbediening. U heeft beide handen nodig om de machine te bedienen. Zo blijven uw handen uit de gevarenzone van de houtklover. 

Onderhoud & hydraulische olie
Aan een (elektrische) houtklover zit relatief weinig onderhoud. Van belang is dat alle verbindingen (slangen en schroeven) goed vast zitten. Deze dienen periodiek gecontroleerd te worden. Lees vooraf altijd goed de handleiding voor exact gebruik en onderhoud. Wanneer de houtklover geleverd wordt, is deze al afgevuld met hydraulische olie. De eerste olie dient ververst te worden na 50 werkuren en vervolgens na iedere 350 werkuren. Bij de aanbevolen producten kunt u eventueel geschikte hydraulische olie (HLP46) bestellen.

Beoordelingen

Klantenreviews 4 item(s)

fijn werken
prachtige machine die niet snel is maar wel sterk. het kan groot hout aan. ik mis een klooflengte instelling om iets korter hout vlot achter elkaar kunnen kloven.
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Beoordeling van govers / (Geplaatst op 06-12-2018)
Prima kwaliteit
Pluspunt is de kwaliteit van de Klover 7.
Handleiding kan beter.
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Beoordeling van Alje / (Geplaatst op 10-07-2018)
Netjes
klover 7 bestelt en deze is netjes thuis bezorgt en door de bode in de schuur gezet omdat deze nogal zwaar is en mijn vrouw deze niet kan tillen. Apparaat gelijk in gebruik genomen toen ik thuis kwam en vooralsnog ben ik zeer tevreden, maar moet er wel bij zeggen dat ik dit apparaat pas 3 dagen in gebruik heb. Het is in ieder geval een degelijke constructie dus ik verwacht er lang mee te kunnen werken.
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Beoordeling van Mvs / (Geplaatst op 02-02-2018)
Nieuwe houtklover!
Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst van het "Klover assortiment": Klover 7.

De Klover 7 heeft een ultieme prijs-kwaliteitverhouding.
Met een kloofkracht van 7 ton is deze houtklover geschikt voor het lichte tot middelzware kloofwerk. De Klover 7 verwerkt stammetjes hout met een maximale lengte van 52 cm en een maximale diameter van 35 cm.

CE keurmerk & TÜV
De Klover 7 is voorzien van alle benodigde Europese en Nederlandse keurmerken, waaronder het CE keurmerk. De Klovers zijn tevens TÜV-getest. Deze strenge Duitse testnormen zijn wereldwijd bekend en berucht.

Beste prijs-kwaliteitverhouding
De kwaliteit is uitstekend en de prijs onklopbaar. Dit maakt de Klover 7 momenteel dé houtklover met één van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de markt.
Beoordeling Service
Beoordeling Product
Beoordeling van Ludo van Timber XL / (Geplaatst op 19-12-2017)
Schrijf een review
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten