Beschikbaarheid: Op voorraad

Logmatic Houtmand
€ 95,00

Logmatic Houtmand, handige accessoire voor de Logmatic houtklover.

Met deze houtmand houdt u de blokken hout simpel samen, waardoor het vervoeren en kloven van het hout een stuk gemakkelijker gaat. Zonder houtmand vallen de blokken hout regelmatig om en dient u deze weer rechtop te zetten, om ze nogmaals te kloven. Met de houtmand gaat dit een stuk sneller en u kunt de blokken direct gebundeld vervoeren naar de plaats van bestemming.

Details

Details

Merk Nee
Verzendkosten Nee
Extra Info

Extra Info

De Logmatic houtmand is in eerste instantie handig om er de houtblokken mee te transporteren naar de plaats waar u het hout wil kloven.

U zet de mand op een kliefplaat, die in functie vergelijkbaar is met de kapblok van vroeger. Ze geeft een harde ondergrond die het kloven efficiënter maakt en voorkomt het snel bot worden van de houtklovers door contact met de grond te vermijden.

De kliefplaat is ook handig om de houtmand 90 ° te draaien, voor ze gebruikt wordt om het gekloven hout naar de houtstapelplaats te transporteren.

Beoordelingen

Klantenreviews 1 item(s)

Handig maar niet stevig
Het hout klieven gaat een stuk sneller als je het hout in de mand klieft. Maar voor grotere hoeveelheden is het niet geschikt. Af en toe zit je met het hout (of erger, met de kliever) op een van de metalen buisjes. Die buigen snel door waardoor heel de mand vervormt.

Reactie: ivm het gewicht zijn geen robuuste materialen gebruikt. Dit zou het vervoer van het hout alleen maar zwaarder maken. Het is dan ook van belang om de mand nauwkeurig (zonder al te veel gaten tussen het hout) te vullen en met beleid te kloven. Zorg ervoor dat de rechte stukken hout aan de buitenkant zitten, zo kan de mand niet beschadigd raken.
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Beoordeling van Jonas / (Geplaatst op 13-05-2014)
Schrijf een review